Zoti kryeministër, ndërrojeni një herë atë bluzëDavid Cameron është kryeministri i një prej vendeve më të fuqishme dhe të pasura në botë, Britanisë.

Por, duket se ai është shumë modest në veshjen e vet.

Së bashku me të shoqen, ai dha një shfaqje me të shoqen për mediat, duke ngrënë një pjatë me midhje, për të treguar thjeshtësinë e vet.

Por, nga ajo që u pa, Cameron mbante të veshur një bluzë me mëngë të shkurtra, të cilën e ka pas veshur edhe një vit më parë, teksa pushonte me të shoqen në Spanjë. Ndoshta Cameron duhet ta pasurojë paksa garderobën e vet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here