'Zoom zoom' prekë milionin klikimeDueti që sollën Dhurata Dora dhe Vig Poppa ‘Zoom zoom’ u pëlqye dhe u klikua shumë nga publiku.Edhe pse kënga nuk e ka të realizuar klipin, ka arritur që në kanalin youtube të mbledhë mbi 1 milion klikime.

‘Zoom zoom’ është shpërndarë shumë edhe në rrjetet sociale, si dhe dëgjohet shumë nëpër mbrëmje e lokale të natës.

Me gjithë këtë sukses të shohim nëse dyshja do të vendos që atë ta kompletojë edhe me një videoklip.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here