Menduat se humbi “Zogu i Tiranës”?

Zogu është mirë e bukur duke u marrë me biznesin e tij, një sallon estetike dhe duke konsoliduar lidhjen me të fejuarën, Anxhelën. Por Hermes Nikaj nuk mund të qëndrojë pa provokuar.

Me dy foto tepër sensuale, njëra prej të cilave pjesë e disa fotografive që po realizon, Zogu jep disa mesazhe të rëndësishme, sipas këndvështrimit të tij. Zhveshur në dush dhe teksa e fejuara i bën masazh në stil Monroe, Zogu shkruan: ‘’Më thuaj që unë nuk mundem dhe do ta tregoj që po. Dashuria ime në stil Marilin Monroe… foto artistike që, duhen parë dhe kuptuar si të tilla… sensualiteti është art!’’.

4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here