Chloe Lewis është dukur në formë perfekte teksa është duke shijuar pushimet në Ibiza.

Brunja 25 vjeçe, pjesmarrëse në emisionin “Towie” i la fare pak vend imagjinatës dhe sytë shkojnë në pjesët e saj më intime, jo rastësisht…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here