Paris HiltonZhveshja e Paris Hiltonit është konsideruar më shumë një zhveshje për banerat e birrave apo koleksionet e ndryshme të verërave.

Pasanikja e bukur është zhveshur, por ka qenë e mbuluara e tëra në ngjyrë ari, për të promovuar shampanjën e llojit Prosecco.

Por, pasi ka pasur shitje të vogël, vëra tani ka marrë kritika nga shefat – të cilët kanë thënë se pija e tyre mund të shërbehet edhe si kanaçe.

Reagimet e para kanë ardhur edhe nga Ministri Italian i Agrikulturës i cili ka thënë se pija që vjen nga vendi i tij shërbehet vetëm në shishe dhe e ka të ndaluar që të shpërndahet në kanaqe.

Megjithatë prodhuesi mund të bëj çfarë të dojë më të.

“Ne mund ta ndërrojmë emrin e saj – kështu që jemi duke folur me Paris që të rritim më shumë tregun e produktit të ri në kanaçe”, ka thënë shefi i kësaj pije./Gazeta Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here