Zhvishet Pamela AndersonPamela Anderson ka vendosur të zhvishet, këtë herë ama për kafshët dhe jo njerëzit.

Pamela edhe një herë ka pozuar nudo duke dalë kështu në mbrojtje të të drejtave të kafshëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here