Jam anti kirurgjisë plastike”, thotë këngëtarja, “Ndoshta kur mosha e bën të veten trupi deformohet, edhe kisha bërë ndonjë operacion, por tash për tash as që më shkon të mendje një gjë e tillë”.

Sa i përket asaj se cilën pjesë të trupit nuk do kishte dashur të fus nën bisturi të kirurgut, Shota tregon se buzët nuk do i kishte prekur aspak.

Një shoqe imja i ka buzët e operuara dhe më ka thënë që kur puth nuk ndjen asgjë, nuk kam dëshirë që të humb ndjenjën e të shijuarit”.

Vajza e cila njihet edhe si një nga fytyrat publike pa komplekse pranon se së shpejti do të realizojë edhe një tatto të re të cilën mediat nuk do kenë rastin ta shohin.

Një do ta bëj në një pjesë shumë intime, por gazetarët nuk do e shohin”, derisa tregon se atë do e sheh personi që do i’a bëj për hajër.

E kam dhe një shenjë në prapanicë, mund ta heq me operacion por nuk dua, sepse më identifikon nga mbrapa kur jam në plazh”, përfundon Shota Baraliu.

1 Koment

  1. Mevjen keq por rrall kush qe ben buz plastike, e nese kengtarja shprehet se shoqja esaj ka ndoj Botox ose Restylan esht shum normale por nuk esht e vertet se nuk mundesh mepas ndjenja nese puth ndojkend… Shota Baraliu kaber shum nderhyrje kirurgjike ne zvicerr duke ija paguar nje fanc isaj.. ekisha lut kengetaren se mos te trillon ne medija se kinse ajo esht vet ashtu si esht, edhe nje gje me fjalorin qe kengetarja ka ajo esht shum larg intelegjences dhe yjeve Europjan…
    me respekt nga SHBA Lola

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here