Zhvishet edhe Kaltrina NeziriBukuroshja Kaltrina Neziri, që punon si modele prej shumë vitesh dhe që aktualisht mban titullin e “Miss Earth Kosova”, ndër vite ka realizuar shunë fotografi, me fotogaf të ndryshëm.

Fotot e fundit të Kaltrines janë dukshëm më të guximshme. Missi ka zbuluar më shumë se zakonisht. Fotot janë bërë na Norik Uka.

Kaltrina shfaqet e tillë, pas pozave dhe fotografive të ngjashme që prezantoj ish “Miss Universe Kosova”, bukuroshja Mirjeta Shala.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here