Kjo unazë martese mund të konsiderohet më e famshmja në botë, dhe pikërisht për këtë arsye nuk ka se si të na shpëtojë nga sytë!

Dje, princesha Kate (emri i plotë Catherine) dhe burri i saj princ William inaguruan hapjen e një qëndre mjekësore për kancerin në jug të Londrës. Princesha është paraqitur në fillim me unazën e saj prej gurë safiri dhe diamantësh të vegjël në gisht, por më vonë ajo është zhdukur. Unaza që dikur i përkiste princeshë Dianës, bënte mjaft kontrast me fustanin e saj të dizenjuar nga Amanda Wakeley, prandaj dhe nuk kishte si të mos vihej re menjëherë.

Kjo unazë martese mund të konsiderohet më e famshmja në botë, dhe pikërisht për këtë arsye nuk ka se si të na shpëtojë nga sytë!

Dje, princesha Kate (emri i plotë Catherine) dhe burri i saj princ William inaguruan hapjen e një qëndre mjekësore për kancerin në jug të Londrës. Princesha është paraqitur në fillim me unazën e saj prej gurë safiri dhe diamantësh të vegjël në gisht, por më vonë ajo është zhdukur. Unaza që dikur i përkiste princeshë Dianës, bënte mjaft kontrast me fustanin e saj të dizenjuar nga Amanda Wakeley, prandaj dhe nuk kishte si të mos vihej re menjëherë.

Pak përpara se të paraqiteshin përpara audiencës me pacientët e spitalit (të gjithë në moshë të re), të dy i janë nënshtruar protokollit strikt të higjenës së spitalit duke sprucuar duart me xhel antiseptik. (LajmeShqip.com)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here