1Çifti më I ri I estreadës të cilët u përfolën shumë për lidhjen e tyre, si duket e kanë mbyllur këtë kapitull.Majku dhe Majlinda hoqën të gjitha foto që kishin së bashku.
Pas kësaj Majku vazhdoi karrierën ndërsa Majlinda duket se po e vuan më shumë.Majlinda ka mbyllur të gjitha llogarisë e saj në rrjetet sociale si facebook dhe instagram.
Ajo është zhdukur nga rrjetet sociale, si duket për tu qetësuar nga kjo ndarje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here