Këto foto janë shkrepur ne oren e tre të këtij 2011.

Lokali eshte ‘Haraxhu’, pa dyshim krijesa e fundit për jetën e natës ne tirane, ndersa gota në dorën e Inida Gjatës, të mirënjohurës Zhaku, tani është e pastër dhe në pritje të alkolit për koktelin e radhës.

Po. Gota sapo ishtë larë nga vetë Zhaku, qe nuk i thotë jo asnjë sfide.
Ne fakt duhet thënë se lokali menazhimin e të cilit Zhaku e ka marrë persipër, u hap për herë të parë gjatë shkëmbimit të 2010 me 2011. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here