Stina e dimrit nuk do të thotë që vetëm të vishemi trashë dhe mos të kujdesemi për bluzet tuaja.

Këtu kemi disa bluze të nxehtë i cili është shumë në trend.

Përdorimi i ngjyrës së kafe  por edhe të bardhë është në modë përderisa ngjyrat e tjera nuk janë edhe aq “in”. Me lartë po paraqesim një model të këtillë që e kanë propozuar stilistët amerikan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here