Zëri i kujt ia qetëson shpirtin Ermali Fejzullahut? Talentja nga Kosova që jeton në Francë, Erza Muqolli ka fituar zemrat e të gjithëve.Ajo ka një zë të mrekullueshëm dhe që nga tani llogaritet të bëhet një yll botëror.

Zëri i saj pëlqehet edhe nga këngëtarët shqipar, madje dikujt edhe ia qetëson shpirtin.

Këngëtari Ermal Fejzullahu ka postuar një fotografi të Erzës, në llogarinë e tij në Instagram, sipër të cilës ka shkruar:”Zëri i saj ma qetëson shpirtin”.

Zëri i kujt ia qetëson shpirtin Ermali Fejzullahut?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here