Renee ZellwegerAktorja Renee Zellweger ka zbuluar se mashkulli duhet të jetë ‘i dashur’ nëse dëshiron të fitojë zemrën e saj.

40-vjeçarja ka konfirmuar se ajo nuk vlerëson vetëm për pamje kur është në kërkim të mashkullit të përkryer. Në një intervistë për People, aktorja ka zbuluar se ajo kërkon: ‘të njëjtën gjë që e shikoj kur zgjedh të jem mik me dikë në jetë, dashamirësinë’.

“Më pëlqejnë njerëzit e zgjuar. Më pëlqejnë njerëzit të cilët janë të shqetësuar për rrugën të cilën e lënë prapa tyre”, ka thënë aktorja.

Kualitetet tjera të cilat Zellweger i shoh si përparësi janë, ‘ndjeshmëria’, ‘humori’, ‘mençuria’ dhe ‘ndershmëria’. Zellweger së fundi spekulohet se ‘pështjell’ me aktorin Bradley Cooper.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here