Është zbuluar më në fund idhulli që ka pasur përjetësisht aktori i humorit Zef Deda.

Sigurisht që më parë ai nuk mund ta pohonte lirisht se pas kujt ishte i afeksionuar, por sot është shumë më thjeshtë të shprehësh dëshirat, jo vetëm me fjalë, por edhe me gjeste e mimikë.

Një krehje flokësh e lëpirë, mustaqet e pakta, dhe ja, nuk ka aspak diferencë nga Hitleri. E të mos mjaftojë vetëm ai, në të njëjtën mënyrë ka trukuar edhe nipin e tij.

Por, ai flokët në të kundërt, për të krijuar edhe një harmoni interesante. I gjithë ky moment fokusohet në një foto, dhe ja, çfarë të shohim… Hitleri ripërtërihet në kohë dhe vjen në formatin e aktorit të madh Zef Deda./BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here