Zbulohet pse janë bashkuar Blero dhe Afrona,arsyeja do t’ju befasojëZbulohet pse janë bashkuar Blero dhe Afrona,arsyeja do t’ju befasojë Zbulohet pse janë bashkuar Blero dhe Afrona,arsyeja do t’ju befasojë.

Pas shumë zhurmave për ndarjen e tyre, çifti i famshëm Afrona Dika dhe Blero Muharremi, I janë kthyer sërish kontaktit mes vete.

Arsyeja është ditelindja e modeless ë bukur, Afronës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here