5“Ke qenë ndonjëherë e lidhur, me sytë e mbyllur, e zhveshur dhe e zhytur në një banjë me shkumë?

Je lyer ndonjëherë me vaj dhe je masazhuar nën tingujt e muzikës së lehtë sensuale? Ke provuar ndonjëherë të lidhesh pas kokës së krevatit dhe të lëpihesh si lëpirëse?…” kështu fillon letra erotike e shkruar nga Tupac kur ishte ende në burg në vitin 1995.

Letra që vjen si përgjigje e një tjetër letre erotike dërguar nga një vajzë e paidentifikuar, ka kaq shumë detaje dhe përshkrime, sa e bën “Fifty Shades of Gray” të duket si një film i Disney.

Në letrën e shkruar prej tij, Tupac përmend lidhje sysh, vaska me shkumë, masazhe me vaj dhe ’12 pozicione dashurie’, duke na bërë të mendojmë që personi që i ishte drejtuar letra, ka qenë ndër të parët që reperi ka takuar pasi ka dalë nga burgu.

Kjo letër e pazakontë ka dalë në ankand ditën e hënë dhe çmimet do të fillojnë nga 25 mijë dollarë. Vajzat do ta justifikojnë mirë këtë shifër.6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here