Moderatorja tashmë e njohur dhe e dashur, Blerona Zeqiri, filloi karrierën në emisionin “një kafe me Labin”, tek shpejt dëshmoi, se punën e vet e punon me përkushtim dhe dashuri ndaj këtij profesioni. Kemi pasur rastin kur e ka udhëhequr e mbajtur edhe tërë emisionin vetë, bile atë edhe për lakmi.

E kemi parë edhe në spektakle tjera të organizuara nga ky televizion. Blerona me zërin, me sharmin që posedon, por edhe me realizimin e intervistave me bashkëbiseduesit që i ka tërheqë vëmendjen e shikuesve gjatë emisionit, për ta përcjellë me ëndje.

Gjithmonë e ëmbël dhe e buzëqeshur para ekranit. E tillë po është edhe në emisionin e përditshëm “Bon Bon”.

Kjo në foto, e shtrirë dhe me shpinë të kthyer është Blerona vetë, siç u përgjigj për “Kosovaren”, kur e pyetëm, se trupi kujt është ky zhveshur deri në gjysmë që po shihet në foto, ajo na u përgjigj: po imi, i vet Bleronës… Pse, çka dhe pse pyetni?

Kjo fotografi e postuar në profilin e saj në “Viber” na bën të pyesim: Kujt ia ka kthyer shpinën moderatorja, Blerona Zeqiri?

Po fle apo nervozë?

Apo edhe kjo, po e sheh, se për të arritur më shumë afirmim dhe të bëhet me më shumë like, duhet të dalë e të pozojë edhe kështu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here