Ai e cilëson veten si Kim Kardashian mashkullor, dhe të paktën i afrohet në një këndvështrim.

 

Ruby Rue është një model 18-vjeçar nga Melburn, Australi. I fiksuar pas të pasmeve të Kim Kardashian, ai ka bërë gjithçka për t’i ngjarë asaj.

Modeli ka mijëra ndjekës në “Instagram” ku reklamon të pasmet e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here