Zbulohet gjinia e fëmijës së Adelina IsmailitU tha se Adelina Ismaili është shtatzëne, bile kjo gjë edhe u konfirmua nga motrat e këngëtares divë, shkruan “Kosovarja”.

Adelina nënë. Duket interesante për publikun, pasi në jetë do të vijë një engjëll nga ajo që është dashur e adhuruar aq gjatë.

Nuk dihen detaje se në çfarë muaji të shtatzënisë është këngëtarja, e aq më pak gjinia e foshnjës që pritet të vijë në këtë botë.

Adelina mbetet hermetike dhe pa dëshirën për të folur publikisht.

Duke e ditur që ato janë motra pa vëlla, ndoshta një çun do të ishte mrekulli, apo më mirë edhe një mini-Adelinë

Shtatëzani të mbarë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here