Fotografi tepër e rëndë.

Por, kjo nuk e ka penguar Edona Jamesin, mashkullin kosovar që u shndërrua në femër që ta postojë atë në “Instagram”.

Derisa ishin duke qëndruar në plazh, ajo ka pozuar komplet e zhveshur tek i kap këmbët e saj dhe i afrohet të dashurit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here