4U nda nga Tuna, dhe i ka kaluar mërzia.

Si duket Cozman më nuk po vuan.

Një foto e publikuar ne media tregon qartë se ai tashmë po e shijon jetën.

Në këtë foto shihet këngëtari me 3 femra në shtrat. 3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here