Carla Bruni është një nga emrat më të lakuar në mediat italiane dhe më tej. Ajo njihet si këngëtare dhe si modele e cila ka bërë dhe vazhdon të bëjë bujë.

Por cili është sekreti që askush nuk ka dashur të zbulojë për ish Zonjën e Parë franceze?
Kohët e fundit është publikuar në libër i cili hedh dritë mbi lidhjet e shumta që ka patur zonja Bruni. Në këtë libër zbulohet lidhja e fshehtë që ka patur ajo me ministrin e Jashtëm të sapo emëruar, Laurent Fabus.

Valerie Benaim, autorja e librit “Historia e vërtetë e Carlas dhe Nicolas” tregon për lidhjen e saj me Fabus , para se ajo të martohej me Sarcozy-n. Një histori kjo që dihej nga të gjithë por që askush nuk guxonte te fliste rreth kësaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here