Pa dyshim që ajo është ndër faqet më të komentuara në rrjetet sociale.

 Personi i akuzuar për administrimin e faqes “vipat e bllokut” nga portale të ndryshme ka qënë avokatja Eridiana Baxha e cila ka paditur portalin që ka botuar lajmin e pavërtete.

Pas shumë seancave gjyqësore shpallet vendimi mbi pafajsinë e saj sëbashku me një dëmshperblim moral dhe psikologjik për paditësen. ‘

Ky është një tjetër rast që drejtësia triumfon,mjafton të kesh vullnetin ose këmbëguljen për ta arritur./Shi.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here