Zanfina Ismajli ka thënë në një intervistë për emisionin “RTK Blue” se nuk shqetësohet fort nga kritikat që vinë nga gazetarët.

Zanfina Ismajli shqetësohet kur kritikat vinë nga profesionistët. Me kritikat e amatorëve nuk merrem fare”, ka thënë ajo në këtë emision televiziv.

Këngëtarja Zanfina Ismajli ka thënë se është shumë xheloze dhe xhelozon shumë në të dashurin e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here