Zanfina po bënë diçka të madhe për AdelinenAdelina u bë trampolinë suksesi për të motrën, Zanfinen. Adelina nuk është se e imponoj Zanfinen në treg, por ishte suksesi i saj që e motivoj motrën e vogël, e cila e kishte idol Adelinen, siç e kishin dhe e kanë shumë njerëz, shkruan Kosovarja.

Adelina Ismaili së fundi ka thënë se është e bekuar që i ka dy motra aq të mira dhe të përkushtuara, që po i gjenden shumë pranë edhe në këtë periudhë.

Zanfina është zhvendosur për disa ditë tek Adelina për ti ndihmuar asaj në ditët e fundit të shtatzënisë dhe pa dyshim që ky është lehtësim për nënën e re, shkruan Kosovarja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here