Zanfina nuk është zi. Çka bënë Adelina Ismaili?Me dhimbje, por edhe me idenë se jeta vazhdon, se ajo duhet punuar e quar përpara amanetin e nënës. Dhe, Zanfina Ismaili nuk është më në zi, ajo po i kthehet aktivitetit në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Derisa motra e vogël e familjes Ismaili po i përvjel mëngët për projektet e reja, super ylli i familjes, Adelina, ende është në zi.

Ajo nuk ka paralajmëruar asnjë koncert, mbrëmje apo projekt, ndërkohë që profilin e saj në “Facebook”, ende është i zi.

Zanfina nuk është zi. Çka bënë Adelina Ismaili?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here