Zanfina një këngë të re me DJ Blunt Zanfina Ismaili është duke e përgatitur një këngë të re me Rap-DJ-in e njohur kosovar, DJ Blunt.

Një burimi i afërt me Zanfinën, kënga ka përfunduar se incizuari në studio, ndërkaq tani ajo ndodhet për “mastering” në studion e kompozitorit Enis Presheva.

“Po ashtu, këngës pritet që t’i realizohet edhe videoklipi, i cili do të transmetohet nëpër televizione shqiptare gjatë fundvitit”, ka thënë ky burim.

Zanfina, po ashtu, do të këtë një fundjavë të ngjeshur me aktivitete të ndryshme nëpër Kosovë, por edhe jashtë saj. Ajo pritet që të këndojë në Zvicër gjatë kësaj periudhe.
Ndërkohë videoja e saj vjen pak kohë pas videos së Adelina Ismailit, e cila pritet që po ashtu të jetë në Kosovë gjatë kësaj periudhe.

Zanfina është njëra prej këngëtarëve që është e dhënë pas “party”-ve të ndryshme në Prishtinë.

Ajo shpesh del nëpër Prishtinë me shoqe dhe rrallë shihet në shoqëri me djem…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here