Zanfina Ismaili viziton babain e saj Këngëtarja Zanfina Ismaili, sot ka vizituar babain e saj.

Dihet që prej vitesh prindërit e motrave Ismaili janë divorcuar, ndërsa babai i tyre Rexhepi ka krijuar një jetë re dhe kjo ka bërë që ato të mos shihen shpesh në shqoqërim të tij.

Por si rrallëherë Zanfina sot ka vizituar babain e saj, shkruan Magazina.al.

Zanfina Ismaili viziton babain e saj

Në një fotografi të siguruar nga Magazina.al, Zanfina shihet me gruan e babait të saj, apo ndryshet siç njihet në zhargonin popullor “Njerkën” e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here