Zanfina Ismaili ndryshon dukjenZanfina Ismaili gjithmonë ka eksperimentuar me dukjen e saj. E kemi parë bionde, zeshkane, me flokë të shkurtra, e tejet të gjata.

Duke iu përshtatur trendeve të fundit, këngëtarja ka ditur ta befasojë publikun.

E së fundmi, ajo duket se ka ndryshuar shumë në pamje.

Në një fotografi të publikuar nga Prive, ndër të rrallat kohëve të fundit, Zanfina shihet me flokë të zeza dhe të shkurtra, një rikthim si disa vite më parë.

Zanfina Ismaili ndryshon dukjen

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here