Zana Krasniqi është një vajzë shumë e hedhur, dhe kur bën ndonjë prapësi e pëson. Teksa ka qenë duke u ngjitur në një pemë, Zana ka ngelur në majë të saj dhe nuk ka ditur sesi të zbresë.

Kjo zbritje paksa e sikletshme ka bërë që flokët t’i ngelen mes degëve, ndërsa nga dekolteja është duke i dalë më shumë se asnjëherë në pah gjoksi.

Por, në këtë situata, duket se modelja Zana nuk e vret mendjen për pamjen e pakëndshme që mund të lërë për ata që e shohin, e vetmja gjë që duket se mendon në ato çaste është sesi të zbresë nga pema.

Gjithsesi, miqtë e saj kanë arritur ta fiksojnë këtë çast për t’i kujtuar modeles prapësitë e saj…!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here