zajminavasjari

Mund te thuhet se publiku shqiptar e ka shijuar pamjen e kengetares Zajmina Vasjari, ajo ka kenduar me “ gjoksin” perjashta ne nje klub ne Tirane.

Ne kete koncert, Zajmina u paraqit me pantallona shume te shkurtra dhe me nje bluze te tejdukshme ku binte ne sy gjoksi i saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here