Ajo nuk ka kohë për pushime, pasi vera për të është shumë e zënë dhe me plot angazhime.

Këngëtarja seksi, Zajmina Vasjari është e dashuruar pas Brioshit të saj. Kështu quhet edhe qeni që ajo e mban.

Ajo thotë se është si vëlla për të dhe i bën masazh, por fatkeqësisht nuk ka kohë të merret shumë me të, dhe për të kujdeset mamaja e saj. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here