Në fundjavën që kemi lënë pas ajo ka qenë e ftuar në një klub të Prizrenit. Fjala është për këngëtaren seksi Zajmina Vasjari, uroj që nuk jeni lodhur me epitetin që gjithmonë e lakojmë sa herë bie fjala për këtë këngëtare.

Pasi vetë këto foto që shihni, tregon bukuroshen të veshur me bady, sikur të ketë ngatërruar veshjen, ose vendin.Mos vallë Zajmina është nisur për në plazh, dhe ka harruar se vendi ku po shkon për të kënduar është kjo disko në Prizren.

Mësuam gjithashtu se të gjithë djemtë që kanë qenë të pranishëm kanë nxituar të bëjnë një foto me këngëtaren./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here