Zajmina Vasjari ka zbuluar së fundmi se çfarë i pëlqen dhe çfarë jo. Një nga gjërat që nuk pëlqen aspak bukuroshja e hitit “Po ta dija”, është të zbulojë në media identitetin apo foto me të dashurin e saj, të cilin ajo e ruan prej vitesh me fanatizëm.

Pra, nuk i pëlqen fare kur e pyesin për të… Studentja e Arkitekturës, angazhim të cilin ajo thotë se e ka prioritet; urren edhe kur dikush e pyet se sa para fiton në një koncert. Por, këngëtares i pëlqen shoqëria dhe miqësia e mirë, prandaj gjithmonë gjen kohë të qëndrojë shokët dhe shoqet e saj, një pjesë e mirë e së cilëve gjendet në auditoret e shkollës.

Po kështu, asaj i pëlqen të jetë i njëjti person kudo që mund të jetë. Nëse po pyesni veten se a bën ndonjë punë shtëpiake, Zaji e cila ka edhe një motër më të madhe- Beliolën; ka zbuluar se i pëlqen edhe të gatuajë dhe se specialiteti i saj në kuzhinë janë ëmbëlsirat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here