Shkon në shkollë e pasi del nga shkolla përfundon në shtëpi. Kaq! Kjo është jeta e tanishme e Zaiminës. Dikur një nga frekuentueset më të rregullta të jetës së natës, Zaimina është shndërruar në një nga modelet më të mira të vajzave të mbara.

Në fakt jo më kot, Zaimina është një nga studentet më të shkëlqyera të arkitekturës të një fakulteti privat ku ajo studion. Këtë gjë e kanë konfirmuar jo vetëm notat e mira, por edhe pedagogët e saj.

Zaimina, duket se me kalimin e kohës, ka filluar të vlerësojë prioritete të tjera në jetë, siç janë shkolla dhe studimi, ndërkohë që herë pas here sjell hite në muzikën shqiptare.  Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here