Kurse për miss-in tonë, Zaiminë, 2010 ka ecur vaj. “Për mua 2010 ka qenë një vit i mbushur me angazhime profesionale.

Besoj se kam arritur shumë nga objektivat e mia në fushën e muzikës, duke pasur parasysh suksesin e klipeve gjatë këtij viti si dhe kompeticionet ku kam qenë e pranishme si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri.

Për 2011 jam duke punuar që në ditët e para dhe shumë shpejt do të prezantohem me një video të re dhe në projektet e mia është edhe një bashkëpunim, por mbetet surprizë”, përfundon Zaimina, duke lindur kështu dyshime tek shqiptarët mbi bashkëpunëtorin e saj./ Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here