Yllka Kuqi për pushime në TurqiVera ka ardhur dhe të parët që ja kanë mësyer plazheve janë këngëtaret, ndoshta se ata po fitojnë më së miri.

Në mesin e atyre që po fitojnë mirë prej muzikës hynë edhe Yllka Kuqi, e cila që kur ka filluar të këndoj në dasma e ahengje, ka edhe më shumë para.

Ndonëse fillimi i sezones verore, Yllka aktualisht ndodhet me pushime në Turqi.
Pas pushimit, e presin një mori dasmash ku do të këndojë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here