Pas publikimit të videoklipit të parë Yllka Kuqi është shprehur se ndjehet shumë mirë.

Gjithsesi se falë punës që është bërë, si për tekstin e këngës dhe muzikën, ashtu edhe për realizimin me video, Yllka thekson se ndjehet jashtëzakonisht e kënaqur.

Gjatë gjithë videoklipt Yllka ecën rrugës, duke e kompletuar veshjen e saj me disa gjëra që u merr njerëzve rrugës, apo edhe në shitoret aty për rreth.

Ndërkohë që të ketë një ngjarje videoklipi, është vetë Yllka që kështu ka dashur gjithnjë. Videoklipi është plot pozitivitetet, në të cilën shprehet ndjenja dhe veprimi i lirë i personit, pa u mërzitur për asgjë tjetër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here