Në këto temperature të larta na ka shkuar mendja të gjithave që të freskohemi me një akullore! Është ëmbëlsira më e dashur dhe më e freskët e stinës së verës të cilën e preferojmë ta shijojmë në shije nga më të ndryshmet.

Duket se edhe yjet e showbizit i preferojnë së tepërmi akulloret dhe i shijojnë kudo pa komplekse! Shfletoni galerinë dhe shikoni yjet e fiksuar pas akulloreve për këtë verë! /GazetaExpress/.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here