Zgjedhjet presidenciale në Amerikë kanë aktivizuar jo vetëm pretendentët për postin e të partit të SHBA-ve por edhe disa nga fytyrat më të njohura të show bizznesit botërorë.

Ju sjellim disa foto të këngëtarëve si Beyonce, Katy Perry, Miley Cyrus etj të cilët kanë shprehur përkrahjen e tyre për rizgjedhjen e Barack Obamas.

Mënyra se si ato e kanë përkrahë është e ndryshme: dikush ka organizuar darka luksoze, të tjerët kanë shprehë përkrahjen përmes rrobave, thonjëve etj.

Beyonce dhe bashkëshorti i saj, Jay-Z tashmë ai kanë siguruar një shumë shumë të madhe të parash duke u bërë këshut edhe një prej çifteve që janë miq të afërt me presidentin.

Përveq tyre nëpër organizime të ndryshme për fushatë janë parë edhe artistë si Justin Bieber, Big Time Rush, Taylor Swift etj.

Këngëtaret e famshme si Ke$ha dhe Miley Cyrus kanë shprehë pikëpamjet e tyre politike përmes dashurisë që kanë edhe për Amerikën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here