Shakira, Oprah Winfrey dhe Chris Martin janë vetëm disa nga të famshmit, të cilët janë vënë në aksion për të mbledhur fonde për të ndihmuar Haitin.

Ata janë bashkuar me Ben Stiller, Jessica Alba, Brad Pitt, Angelina Jolie, Wyclef Jean etj., për t’u bërë thirrje njerëzve që t’u ndihmojnë personave që mbetën të pastrehë si pasojë e tërmetit të fuqishëm.

Yje të shumtë, si Mark Hoppus, Yoko Ono, Joey MCintyre, Kim Kardashian, kërkojnë që të dhurohen para nëpër organizata bamirëse ashtu që t’u ndihmohet njerëzve që përjetuan këtë tragjedi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here