Në këto pamje që sapo kanë ardhur nga Hollywood, të marra nga premiera e filmit ‘Jesus Henry Christ’ Xhulia Roberts është veshur me një pamje perfekte për një dado, ose një guvernante.

Një koencidencë ironike, duke parë që diva, shumë entuziaste për fejesën e Brad Pitt dhe Angelina Jolie, ka thënë e intervistuar nga E!

News, se është e gatshme të jetë edhe dado e 6 fëmijëve të tyre, për ti lejuar ciftit që pret të martohet së shpejti pak intimitet. Artistja është një mike e vjetër e Brad Pitt, me të cilin ka xhiruar edhe shumë filma.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here