xhoanaxhenetivildanezeneliVildane Zeneli dhe Xhoana Xheneti jane dy nga shqiptaret qe parajsen e suksesit e kane gjetur jo vetem ne Shba por edhe ne vende tjera te botes. Keshtu te dyjat jane shfaqur ne portalin kroat index.hr duke u cilesuar si femra shume te nxehta…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here