Me një palë xhinse të bukura mund të dallohet bukur dhe forma që ato përmbajnë, kjo është ajo që yjet mendojnë.

S’ka rëndësi gjatësia apo shkurtësia e tyre, ato gjithmonë zgjedhin xhinsa që i nxjerrin në pah më mirë fundshpinën.

 

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here