Xhevdet Jashari është gjaknxehtëAktori Xhevdet Jashari, që vjen nga Negotina e Maqedonisë, është aktor i zoti që ka luajtur suksesshëm në shumë role sfiduese, por që në Kosovë është bërë i njohur falë paraqitjes së tij në ‘’Oh sa mirë’’.

Xhevdeti, i njohur si Arifhikmeti i ‘’Oh sa mirë’’, ka thënë se ajo që e bën në këtë serial, nuk është më e mira që di ta bëjë, ndonëse ka treguar se po kënaqet shumë me ekipin me të cilin po punon.

E, ajo që ‘’Kosovarja’’ kupton është se Xhevdeti e ka një të përbashkët me Arifhikmetin, ata i bashkon gjaknxehtësia.Pra, aktori është goxha gjaknxehtë dhe nuk i duhet shumë që të shpërthejë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here