Me të njëjtin ritëm si gjatë evenimentit muzikor “X Factor Albania”, po vijon kjo verë për Xhesika Polon, fituesen e vendit të tretë në këtë konkurrim.

Edhe këtë javë Xhesika ka vijuar pjesëmarrjen dhe konkurrimin, ndërkaq në “Hit Fest” që organizohet nga Televizioni Publik Shqiptar, ndërsa nuk i kanë munguar edhe daljet televizive me këtë rast.

Ndërkaq, ajo që kemi vënë re së fundmi janë flokët e Xhesikës, të cilat tashmë janë të kuqe flakë dhe shfaqin një këngëtare stil “punk”, çka duket edhe nga veshja.

Gjithashtu në këtë foto Xhesika i është bashkuar edhe instrumentit të saj të preferuar, kitarës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here