Xhensila Myrtezaj ndryshon stilinE keni parë deri më sot si vajzën e ëmbël? Nuk do të jetë më kështu. Ka disa ditë që Xhensila Myrtezaj po shfaqet në një tjetër formë, të pashfaqur më parë.

Tashmë ka mbërritur një Xhensila me një paraqitje “të egër”, seksi dhe me mimikë serioze. Përse vallë po na paraqitet kështu Xhensila?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here