Menjëherë pas famës që fituan në ediscionin e 9-të të Big Brother ata u vunë në qendër të vëmendjes.

Xheni dhe Benardi kanë deklaruar herë pas here se profilet e tyre zyrtare ja hakuar ose shuëm profile janë hapur duke u paraqitur si të ishin profilet e tyre zyrtare.

I pari që u sulmua ishte Benardi. Por me sa duket tani synimi ishte Xheni. Ajo ka publikuar nëj foto ku duket mjaft e indinjuar me një profil i cili poston foto të saj dhe hiqet sikur të ishte ajo.

Një prej fotove Xheni duket thuajse e zhveshur. /Gazeta Express/ 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here