Xeni dhe Meda pozojnë me bashkëshortet e tyreDy këngëtarët e njohur Shkelzen Jetishi dhe Meda, jo rrallë herë bëhen bashkë në mbrëmje të ndryshme muzikore, por kësaj radhe ata janë takuar në një aheng familjar.

Sikurse Xeni ashtu edhe Meda, shihen krahë bashkëshorteve të tyre.

Për dallim nga këngëtaret e tjerë, Xeni dhe Meda nuk publikojnë edhe aq shumë foto familjare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here